noiembrie
20
2023

La mulți ani, doamna Natalia Străjesco!

Adresăm în această zi minunată, cordiale felicitări cu prilejul aniversării, doamnei Natalia Străjesco, Șefa DETS Centru.
Cu o experiență impresionantă de peste decenii în domeniul educației și cu un angajament ferm pentru excelență, ați preluat conducerea Direcției Educație, Tineret și Sport Centru, ca datorită înaltului profesionalism, sfera învățământului din sector să cunoască astăzi performanță și evoluție.
Dezvoltarea și calitatea sunt cuvintele cheie ale noii etape în care au intrat instituțiile educaționale din sectorul Centru sub conducerea Dumneavoastră.
Atragerea și coordonarea unui număr impunător de proiecte de modernizare și îmbunătățire a condițiilor în școli și grădinițe fac remarcabil numele Dumneavoastră în întreg municipiul, iar capacitățile de manager iscusit V-au adus de fiecare dată aprecierea și respectul subalternilor.
În această zi specială pentru Dumneavoastră, Vă adresăm cele mai sincere și mai calde urări de bine, însoțite de sănătate și liniște sufletească. Să aveți parte de multe realizări frumoase, fericire și viață lungă alături de cei dragi.
Cu deosebită considerație,
colectivul Direcției Educație, Tineret și Sport Centru