iunie
06
2023

Evaluarea nivelului de pregătire a taberelor de odihnă

Direcția Generală Educație, Tineret și Sport a Primăriei municipiului Chișinău informează că astăzi, 5 iunie, își încep activitatea cele 14 tabere cu sejur de zi destinate elevilor din Municipiul Chișinău.

De asemenea, aducem la cunoștință că din data de 6 iunie își deschide ușile Tabăra „Cireșarii”, iar din 7 iunie Taberele „Alunelul” și „Poienița veselă”.

Conform Ordinului 01/ 1- 7/ 619 din 30.05.2023, la data de 30-31 mai 2023 a avut loc trecerea în revistă a taberelor cu sejur de zi.

Astăzi, 05 iunie 2023 are loc evaluarea nivelului de pregătire a taberei de odihnă  pentru copiii din municipiul Chișinău „Cireșarii” amplasată în orașul Vadul Lui Vodă. Tabăra de odihnă „Cireșarii” din orașul Vadul Lui Vodă,  este organizată în 6 schimburi a câte 10 zile fiecare (cu întreruperea de 2 zile între schimburi), fiind dispusă să găzduiască câte 250 copii în fiecare schimb), începând cu data de 06.06.2023.

De asemenea, de odihnă în tabăra „Cireșarii” vor beneficia și copii din familii social-vulnerabile, în număr total de 505 copii, aceștia urmând să se odihnească cu titlu gratuit.

Totodată este analizată situația la zi a taberelor „Alunelul” și „Poienița veselă”.

Menționăm că pentru a beneficia de bilete de odihnă, sau pentru a afla mai multe informații cu privire la tabere, părinții se vor adresa la administrația instituției în care copilul își face studiile.