iunie
19
2020

Monitorizarea executării lucrărilor de reparații capitale, nivelul pregătirii condițiilor de funcționare  a  grădinițelor

        Monitorizarea executării lucrărilor de reparații capitale, nivelul pregătirii condițiilor de funcționare  a  grădinițelor,  precum și gestionarea eficientă, cu randament maxim,  a mijloacelor financiare alocate de Primăria municipiului  pentru pregătirea instituțiilor către  noul an de studii, – au fost prioritățile vizitei de astăzi  a dlui Vasile Meriacre, asistent în cadrul Cabinetului Primarului General al municipiului Chișinău și dnei Natalia Strajesco, șef DETS sectorul Centru  în grădinițele nr. 7, 78, 167,175 din sectorul Centru.

       S-au constatat rezultate îmbucurătoare, care  cu siguranță, se datorează eforturilor comune și spiritului de echipă  demonstrat de fiecare instituție în parte. Este evidentă înalta reponsabilitate  a tuturor factorilor implicați în asigurarea calității lucrărior  şi executării în termenele prevăzute,  astfel încât la grădinițele  să-şi poată relua activitatea în bune condiţii.

         În cadrul vizitei de lucru s-a constatat, că lucrările de reparație sunt în plină desfășurare:

  • Sunt deja finisate lucrările planificate în IET nr 167 (reparația blocului  sanitar)
  • În IET nr.7 lucrările de reparație a scărilor și sălii muzicale sunt executate la nivel de 85%;
  • Lucrările de reparație interioară pentru redeschiderea a 3 grupe  în IET nr.175 sunt executate la nivel de 80 %;
  • În IET nr.125 lucrările de reparație a 2 blocuri  sanitare sunt executate, deasemenea, la nivel de 80%
  • În  IET nr. 78 lucrările pentru redeschiderea a unei grupe  sunt la nivel de 70%; lucrările de reparație a coridorului și scărilor la nivel de 50%.