decembrie
31
2019

Daruri de sărbători

Direcția educație, tineret și sport sectorul Centru împărtășește cu mult drag bucuria colectivului IET nr. 167, care vine cu următorul mesaj :

„ Orice sămânță încolțește doar atunci când este semănată la timp și are condiții prielnice de dezvoltare. Sămânța de omenie, de toleranță, de compasiune față de persoanele mai puțin norocoase ca noi, dă roadă doar atunci când cei de alături manifestă aceste sentimente prin propriul exemplu.

În acest context, suntem recunoscători managerilor, cadrelor didactice, părinților și copiilor de la  IET nr. 156, IET nr. 227 și IET nr. 7,  care prin vizita lor au contribuit la o zi de sărbătoare de neuitat pentru micuții deosebiți de la IET nr. 167 pentru copii cu deficiențe auditive și asociate, oferind în dar cadouri – echipament, jucării pentru grupele de vârstă și dulciuri.

Cadrele didactice din instituția gazdă apreciază și mulțumește mult colegilor de la grădinițe pentru actul de caritate efectuat, dorindu-le în anul care vine multă sănătate, bunăstare și multe realizări frumoase. Sărbători fericite! ”