septembrie
23
2019

ATENȚIE!

Oficiul Înaltului Comisar ONU pentru Drepturile Omului (OHCHR) a lansat, la 14 septembrie 2019, Concursul de propuneri de proiecte orientate pe tehnologii informaţionale (IT)/tehnologiile informaţiei şi comunicaţiilor (TIC) şi drepturile omului pentru elevii şi studenţii din Republica Moldova, inclusiv regiunea transnistreană.

Scopul concursului este promovarea drepturilor omului prin intermediul tehnologiilor informaționale (IT)/tehnologiilor informaţiei şi comunicaţiilor (TIC), precum şi sporirea gradului de conștientizare a tinerilor referitor la drepturile omului și a rolului acestora.

Concursul de propuneri de proiecte pe tehnologii informaţionale (IT)/tehnologii informaţionale şi comunicaţii (TIC) şi drepturile omului se adresează tuturor elevilor din clasele IX – XII din şcoli şi licee, studenţilor din cadrul instituţiilor de învăţământ vocaţional tehnic, precum şi celor din anul I din cadrul universităţilor din Republica Moldova (indiferent de profil), inclusiv din regiunea transnistreană. Participanţii pot aplica cu o propunere de proiect individual sau prin asocierea într-un grup.

Mai multe detalii legate de concurs, dar si despre procedura de aplicare sunt disponibile la urmatorul link: https://www.creatieonu.md/