august
08
2019

Pregătirile pentru noul an școlar continuă !

  La data de 06.08.2019,  o comisie din componența căreia au făcut parte vicepretorii Dmitrii Mitioglo și Angelina Mistreț din cadrul Preturii sectorului Centru, împreună cu șefa Direcției Educație, Tineret și Sport din sectorul Centru, Natalia Strajesco, a verificat mersul lucrărilor cu privire la pregătirea pentru noul an școlar la LT „ Titu Maiorescu ” și  LT„ Academician Constantin Sibirschi ”.

    În urma verificării s-a constatat că atât la LT „Titu Maiorescu” cât și la LT „Academician Constantin Sibirschi”, pe parcursul ultimilor doi ani s-au realizat următoarele lucrări:

–         Reparația capitală a blocului alimentar;

–         Reparația capitală a cantinei;

–         Dotarea cu mobilier și tehnică a blocului alimentar și a cantinei;

–         Reparația parțială a acoperișului;

–         Reparația capitală a fațadei de la intrarea principală a liceului;

–         Reparația cosmetică din resursele proprii ale liceului.

    La sfârșitul lunii iulie, pentru LT “Titu Maiorescu” au fost alocați 400,0 mii lei pentru reparația gardului instituției, iar pentru LT „ Academician Constantin Sibirschi” au fost alocați 600,0 mii lei pentru reparația părții rămase a acoperișului și a sălii de dans.

La fel, în luna septembrie, ambele licee vor primi mobilier nou pentru patru clase, pentru câte două clase fiecare.

    În ultimii ani s-au executat multe lucrări în aceste două licee. Există întrebări care au rămas a fi rezolvate. Împreună vom căuta soluții pentru rezolvarea lor și posibilități de includere a lor în bugetul municipal pentru anul 2020.