iunie
05
2019

Ședință de lucru privind politicile anticorupție, cu tema: ”Integritatea instituțională și profesională”, la care au participat toți colaboratorii DETS sectorul Centru

Astăzi, 05.06.2019, în incinta Direcției Educație, Tineret și Sport sectorul Centru a avut loc o activitate de instruire privind politicile anticorupție, cu tema: ”Integritatea instituțională și profesională”, la care au participat toți colaboratorii ce activează în cadrul direcției.
Ședința a fost condusă de un reprezentant al CNA, care a informat angajații DETS sectorul Centru despre răspunderea pentru lipsa integrității, activitățile care de regulă generează actele de corupție, normele de conduită și obligațiile cadrelor didactice, regimul juridic al cadourilor, etc. La fel, reprezentantul CNA a enumerat care sunt modalitățile de sesizare a Centrului Național Anticorupție. Activitatea respectivă a fost organizată în vederea cultivării integrității și excluderii unor riscuri de corupție. 

Ne exprimăm mulțumirea și recunoștința Centrului Național Anticorupție pentru acest seminar informativ de calitate și util pentru angajații noștri.