mai
30
2019

Copiii de la IET nr.167 în excursie la Grădina Zoologică

În data de  29 mai 2019, colectivul de cadre didactice, părinți și copii de la IET nr.167 pentru copii cu deficiențe auditive și asociate cu practici inclusive au avut parte de o frumoasă activitate – excursia la Grădina Zoologică – manifestație dedicată zilei de 1 iunie, Ziua Internațională a copiilor.

        Acest lucru a fost posibil grație actului de caritate oferit cu generozitate de către Directorul Grădinii Zoologice Chișinău, dnul Alexei Hanțațuc. Copiii, sub conducerea ghidului versat,  au avut parte de o incursiune și cunoaștere „pe viu” cu condițiile de viață și trai ale animalelor și păsărilor, ce își au habitatul acolo.

        Dar cea mai importantă verigă a excursiei totuși, pentru care administrația IET nr. 167 este profund recunoscătoare, a fost  asigurarea cu transport, lucru organizat cu brio de către conducerea DETS s.Centru  în persoana dnei Strajesco Natalia,  care s-a implicat activ în derularea logisticii evenimentului.

Excorta autocarului cu copii, echipajul mobil de patrulare alcătuit din  Inspector Superior Chiaburu Artur şi Inspector Superior Leahu Ilie al Companiei de excort și Misiuni Speciale, au demonstrat înalte abilităţi profesionale în dirijarea circulaţiei rutiere în trafic, asigurând o însoţire  rapidă, sigură, fără pericole a deplasării.

          Vizita  la menagerie  a fost percepută  ca zi de sărbătoare pentru copiii cu nevoi speciale, care au rămas  profund mișcați și impresionați de cele văzute. Noi ne bucurăm că am putut aduce zâmbetul și bucuria pe chipurile gingașe ale copiilor. Să faci un lucru bun întotdeauna este o plăcere pentru noi!