mai
14
2019

Ședință de lucru cu responsabilii pentru odihna de vară în sezonul estival 2019 din instituțiile de învățământ din subordinea DETS sectorul Centru

Astăzi, 14.05.2019, la DETS sectorul Centru a avut loc o ședință de lucru cu responsabilii pentru odihna de vară în sezonul estival 2019.
Participanții la ședință au fost familiarizați cu actele normative care reglementează organizarea întremării și odihnei elevilor.
Dna N. Strajesco, șef DETS sectorul Centru, a enumerat acțiunile de pregătire a Taberei de odihnă ”Cireșarii” și a celor cu sejur de zi din subordine pentru buna funcționare a acestora în sezonul estival 2019.
Dna G. Covalciuc, șef secție economie și planificare bugetară, a adus la cunoștința celor prezenți prevederile Dispoziției Primarului general interimar nr. 270-d din 08.05.2019, dar și calculul mijloacelor financiare prevăzute pentru organizarea odihnei elevilor în vara anului 2019 în taberele cu sejur de zi și a Taberei de odihnă ”Cireșarii”.
Dna V. Breahnă, contabil șef adjunct, a vorbit despre cerințele sanitare pentru taberele de odihnă și întremare a sănătății copiilor și adolescenților.