aprilie
25
2019

24.04.2019 – Festivitatea de premiere în cadrul Concursului ”Cel mai bun amenajat teritoriu: Fantezii de primăvară”

La 24.04.2019, avut loc festivitatea de premiere a instituțiilor de educație timpurie care au câștigat în cadrul Concursul ”Cel mai bun amenajat teritoriu: Fantezii de primăvară”. La eveniment au participat Dl Adrian Lebedinschi, deputat în Parlamentul RM, Dl Veaceslav Bulat, consilier al Consiliului municipal Chișinău, Dna Silvia Grigorieva, consilier al Consiliului municipal Chișinău, Dna Margareta Sârbu, președinte al Consiliului municipal Chișinău al sindicatului educației și științei, Dl Anatol Țurcanu, inspector principal, Inspecția de protecție a mediului Chișinău, Dna Natalia Pâslaru, redactor stilizator la revista ”Grădinița Modernă”, Dl Eugen Bălțat, președinte AO ”SOS Minor” și Dna Natalia Strajesco, șef DETS sectorul Centru.

Pentru a le asigura condiții de dezvoltare armonioasă,dar și a promova un stil de viață sănătos, directorii celor 18 IET participante în concurs s-au mobilizat și au demarat lucrări în echipă. Prin astfel de concursuri, încercăm să stimulăm schimbările în domeniu, să-i susținem. Apreciem implicarea activă a cadrelor didactice, a părinților și tuturor celor care și-au adus contribuția în buna desfășurare a concursului. Munca depusă a întrecut așteptările noastre, fapt pentru care meritați aprecieri înalte. Rezultatele muncii pe teritoriul grădinițelor de copii înscrise în concurs sunt impresionante, iar competențele care au fost evidențiate pe parcursul competiției au fost creativitatea, măiestria, talentul de a transforma detaliile/materialele reciclabile utilizate în adevărate elemente decorative ce ne-au uimit prin originalitatea lor.

În fața juriului a stat o sarcină foarte grea, toate instituțiile de educație timpurie din sectorul Centru s-au prezentat excelent, iar locurile s-au repartizat în felul următor:
Premiul mare – grădinița nr.194
Locul I – grădinițele nr. 210 și nr. 226
Locul II – grădinițele nr.7 și nr.167
Locul III – grădinițele nr.6 si nr.55
3 instituții au primit mențiuni: grădinițele nr. 73, nr. 125, nr.156
Felicităm toți participanții și le dorim în continuare să dezvolte copiilor, cu același profesionalism, calități și valori care asigură dezvoltarea armonioasă a acestora în mediul preșcolar.