aprilie
22
2019

Astăzi, 22 aprilie, de Ziua Pământului demarează evaluarea teritoriilor IET participante în cadrul Concursului: ”Cel mai bun teritoriu amenajat: Fantezii de Primăvară”

Astăzi, 22 aprilie, se sărbătorește Ziua Pământului! 🌎

În anul 2009, Organizația Națiunilor Unite (ONU) a declarat ziua de 22 aprilie ca sărbătoare oficială a planetei Pământ și expresie comună a dorinței tuturor de a construi o societate stabilă, pentru un viitor mai curat și mai verde. 🌳☘️🌎

📌De Ziua Planetei Pământ, DETS sectorul Centru demarează evaluarea teritoriilor frumos amenajate de către instituțiile de educație timpurie care s-au înscris în concursul ”Cel mai bun teritoriu amenajat: fantezii de primăvară” Evaluarea și aprecierea teritoriilor vor fi realizate de către o comisie specială, condusă de dna Natalia Strajesco, șef DETS sectorul Centru.

➡️Astfel, astăzi și mâine, cele 18 IET participante vor fi jurizate și notate, fiecare după efortul și munca depusă. Miercuri, 24 aprilie 2019, la ora 14:00, la Școala-Grădiniță nr. 226, str. Drumul Viilor 38/2, va avea loc festivitatea de premiere.

🏆Succes tuturor instituțiilor de educație timpurie participante în concurs! Să câștige cei mai buni!

❗️(Se anexează graficele pentru cele 2 zile de evaluare)