aprilie
19
2019

Concursul ”Cel mai bun teritoriu amenajat: Fantezii de primăvară” – Școala auxiliară nr.7

 Astăzi, încheiem prezentarea instituțiilor de învățământ preuniversitar, participante la Concursul ”Cel mai bun teritoriu amenajat: Fantezii de primăvară”.

Mulțumim directorilor pentru receptivitate și implicare în această campanie frumoasă de amenajare a teritoriilor.

Le dorim tuturor succes și să câștige cei mai buni!

Instituția de învățământ: Școala auxiliară nr.7

Director – Voinu Natalia

Adresa: str. A. Mateevici, 15

Prezentare: Școala auxiliară nr.7 este fondată în 1971 conform Hotărârii de Guvern , este o instituţie de învățământ special pentru elevii cu dificultăți severe de învățare ( dificultăți/dizabilități multiple,asociate) în care se instruiesc și educă la moment 69 elevi, dintre care 3 elevi instruiți la domiciliu .

Şcoala activează în baza planului – cadru pentru învățământul special. Este o instituţie cu program prelungit. Elevii se află în instituţie de la ora 08:30 -18:00.

Şcoala dispune de săli de clasă amenajate cu material didactic şi ilustrativ, 5 ateliere şcolare – de tâmplărie, croitorie, cabinet logopedic şi cabinetul psihologului, cantină şcolară , sală de calculatoare, sală de festivităţi, ludotecă, muzeu – ,,Casă Mare’’, sală de sport.

În instituţie activează cerc de dans popular ,,Mugurel” , cerc sportiv ,,Baschet” , ,,Fotbal”, ceramica ,,Mânuțe hărnicuțe”, arta acului ,,Uite ce pot face două mâini dibace” , cerc tapiserie „ Lădița bunicuței”, cerc micul declamator, ludoteca, prelucrarea artistică a lemnului.

Argumente ce justifică decizia de participare a instituției de educație timpurie la concurs:

1. Cultivarea dragostei față de cultură, plai și tradiții naționale;

2. Școala mea e casa mea, vreau să fie frumos în ea;

3. Natura e viață, trebuie s-o ocrotim;

4. Gospodarii se cunosc de la prag.

Succes Școala auxiliară nr.7!